Aanbiedingen/arrangementen


Aanbieding 1 – weekend

Weekendje weg
2 overnachtingen voor 2 personen
2 maal uitgebreid ontbijt
1 avond 3-gangen diner (menu van de dag, excl. drankjes) bij Café Restaurant Baan, Geesteren, 2 km vanaf Borculo, op loopafstand van B&B Het Rosbach.
De prijs van dit arrangement is resp. € 229 (Westkamer Jenneke), € 219 (Zuidkamer), € 199 (Westkamer Judith en Westkamer Roel).

Aanbieding 2 – midweekje

3 overnachtingen voor 2 personen
3 maal uitgebreid ontbijt bij aankomst op maandag en vertrek op op donderdag of bij aankomst op dinsdag en vertrek op vrijdag in de Zuidkamer voor de totaalprijs van € 249 (i.p.v. € 270) in Westkamer Jenneke voor de totaalprijs van € 259 (i.p.v. € 285) (m.u.v. feestdagen).

Aanbieding 3 – kerst (2 á 5 personen)

Beleef kerst in de Achterhoek. Geniet van de gezellige kerstsfeer en de rust die B&B Het Rosbach biedt. Wandel na een heerlijk en relaxed ontbijt door de rustgevende natuur, geniet van het prachtige coulisselandschap.

Elk jaar op Tweede Kerstdag wordt vanuit Geesteren een Midwinterwandeling (met onderweg houtvuur, Glühwein en versnaperingen) gehouden. Wij kunnen u er alles over vertellen. Een aanrader! Bel gerust voor informatie (06-10225716).

winter 010 (2)

2 overnachtingen voor 2 personen in Westkamer Jenneke (met eigen badkamer) en/of 2 overnachtingen voor 2 à 3 personen in de Zuidkamer (met eigen badkamer)
3 maal uitgebreid ontbijt 

Aankomst: 24 december, vertrek 26 december (na de Midwinterwandeling).

Aanbieding 4

3 overnachtingen voor 2 personen
3 maal uitgebreid ontbijt
2 avonden een 3-gangendiner (menu van de dag, excl. drankjes) bij Café Restaurant Baan, Geesteren
De prijs van dit arrangement per persoon bedraagt resp. € 179 (Westkamer Jenneke), € 175 (Zuidkamer) (uitgezonderd kerst, zie hiervoor aanbieding 3).

Luxe, lekker en gezellig eten in Borculo en Geesteren

In Bistro de Ölliemölle kunt u zich een gehele avond culinair laten verwennen en aansluitend in B&B Het Rosbach overnachten; er is een breng- en haalservice! Het buitenterras is in 2012 en 2013 tot Mooiste Terras van de Achterhoek uitgeroepen. Momenteel biedt het seizoen ook hier “Wild eten in de Achterhoek!”

Bij Grand Café De Gracht, met buitenterras aan de Berkel, kunt u genieten van heerlijke Zumpkes. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij reserveren graag op tijd een tafel voor u!

Op loopafstand vanaf B&B Het Rosbach bevindt zich het plaatselijke café Restaurant Baan.

B&B Het Rosbach bevindt zich in het centrum van Geesteren Gld., nabij Borculo (2 km), Lochem (9 km), Zutphen (25 km), Enschede (30 km), Deventer (32 km) en Arnhem (50 km).