Aanbiedingen/arrangementen


Aanbieding 1

Weekendje weg
2 overnachtingen voor 2 personen
2 maal uitgebreid ontbijt
1 avond 3-gangen diner (menu van de dag, excl. drankjes) bij Café Restaurant Baan, Geesteren, 2 km vanaf Borculo, op loopafstand van B&B Het Rosbach.
De prijs van dit arrangement is resp. € 229 (Westkamer Jenneke), € 219 (Zuidkamer), € 199 (Westkamer Judith en Westkamer Roel).

Aanbieding 2

3 overnachtingen voor 2 personen
3 maal uitgebreid ontbijt bij aankomst op maandag en vertrek op op donderdag of bij aankomst op dinsdag en vertrek op vrijdag in de Zuidkamer voor de totaalprijs van € 249 (i.p.v. € 270) in Westkamer Jenneke voor de totaalprijs van € 259 (i.p.v. € 285) (m.u.v. feestdagen).

Aanbieding 3

3 overnachtingen voor 2 personen
3 maal uitgebreid ontbijt
2 avonden een 3-gangendiner (menu van de dag, excl. drankjes) bij Café Restaurant Baan, Geesteren
De prijs van dit arrangement per persoon bedraagt resp. € 179 (Westkamer Jenneke), € 175 (Zuidkamer), € 159 (Westkamer Judith, Westkamer Roel).

Luxe, lekker en gezellig eten in Borculo en Geesteren

In de Ölliemölle kunt u zich een gehele avond culinair laten verwennen en aansluitend in B&B Het Rosbach overnachten; er is een breng- en haalservice! Het buitenterras is in 2012 en 2013 tot Mooiste Terras van de Achterhoek uitgeroepen.

Bij Grand Café De Gracht, met buitenterras aan de Berkel, kunt u genieten van heerlijke Zumpkes. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij reserveren graag op tijd een tafel voor u!

Op loopafstand vanaf B&B Het Rosbach bevindt zich het plaatselijke café Restaurant Baan.

B&B Het Rosbach bevindt zich in het centrum van Geesteren, nabij Borculo (2 km), Lochem (9 km), Zutphen (25 km), Enschede (30 km), Deventer (32 km) en Arnhem (50 km).